Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Marian Stavarache


   

Nume: Marian Stavarache

Adresa: str, General Gigartu, Nr.-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Maruntei

Judet: Olt

Telefon : 07673358XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clientul a comandat produsul de pe Okazii.ro pe 5-ian-2020. L-am contactat telefonic pentru confirmarea comenzii si adresei de livrare incomplete. A spus ca este in regula si pot sa expediez coletul prin Fan curier. Dupa contact si doua incercari de livrare in doua zile diferite, clientul nu era la adresa. Coletul a fost adus la sediu si s-a facut retur pe 14-ian-2020. Am atasat printscreen cu awb retur.

Adaugat de Dan Lucian Popa

Magazin online: www.pomi-exotici.ro ( User: cyberneticus )Esti Marian Stavarache si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.pomi-exotici.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015