Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Ciupec Daiana


Nume: Ciupec Daiana

Adresa: BETHAUSE-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: TIMIȘOARA

Judet: Timis

Telefon : 07340908XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: CLIENTUL A COMANDAT 2 PERNE Emojis in valoarea 85 de Ron si cand a ajuns coletul a refuzat să ridică pernele ! Cand am sunat si am zis despre ce e vorba .... s-a întrerupt legetura in timpul convorbiri ! AVEȚI MARE GRIJĂ ÎN VIITOR CU această PERSOANĂ !!!

Adaugat de Szelmenczi Eduard Attila

Magazin online: https://transylvaniandreambedlinen.soldigo.com/ ( User: transilvania91 )Esti Ciupec Daiana si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://transylvaniandreambedlinen.soldigo.com/ folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015