Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Cornel Istrate (posibil fictiv)


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Nume: Cornel Istrate (posibil fictiv)

Adresa: Str. Carol 1, Nr.86, Bl,20E,Sc.A, Et. 1, Ap.-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Campina

Judet: Prahova

Telefon : 07262478XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Numitul l-a contactat pe email pe un prieten care locuieste si in strainatate si care are citeva obiecte lasate la mine spre a fi vindute si i-a cerut sa-i vinda respectivul aparat (pus la vinzare pe www.radioamator.ro etc), si sa-l trimita cu Posta Romana. I-a trimis pe email poze si filmare cu aparatul functionind (vezi poze ale conversatiei), apoi i-a trimis si poze de pe chitanta de la posta in care se vede clar numarul trimiterii (AWB) poze cu tracking-ul de pe site etc. dar si instructiuni cum sa faca urmarirea pe site a coletului. Apoi nu a mai raspuns, coletul a zacut la posta o saptamina si acum este pe drum spre retur. Specific ca expeditia s-a facut din Bucuresti de catre mine.

Adaugat de Vasile Giurumel

Magazin online: https://www.olx.ro/oferte/user/aagR/ ( User: Vasile_G )Esti Cornel Istrate (posibil fictiv) si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://www.olx.ro/oferte/user/aagR/ folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015