Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Gligore Cristian


Nume: Gligore Cristian

Adresa: Bucures-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon : 07636333XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clientul renunta la comanda deoarece nu a primit sms ca ii vine in ziua aceea desi are 2 email-uri din ziua precedenta in care este informat, o pretentie aberanta, dar motivatia principala e ca nu a fost lasat sa deschida coletul, ceea ce se putea rezolva a doua zi, si cica nu reprezentam incredere sau marfa contrafacuta, dar el ce reprezinta >? ii aduc marfa pe comanda din europa si el pur si simplu refuza comanda, batie de joc.

Adaugat de Daniel Gorgovan

Magazin online: www.confort-italia.ro ( User: icoman )Esti Gligore Cristian si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.confort-italia.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015