Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Top Fbyalx Construct


Nume: Top Fbyalx Construct

Adresa: BLVD. Basarabia 25-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon : 07219469XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Client căruia i-am vândut materiale de constructii si oțel beton si nu a mai achitat factura fiscală, semnată de primire in șantier, numărul lor au fost 4. Acum tragem de el pentru a ne recupera prejudiciul creat . Un om ok la început dar care pe parcurs a recurs la amânări de plata. NU vindeți fara a vedea suma în cont , nu livrati absolut nimic către acest client . Am atasat factura , nu stiu daca pot atasat toate 4..

Adaugat de Marian Manole

Magazin online: www.otelbeton.net ( User: manolemarian07 )Esti Top Fbyalx Construct si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.otelbeton.net folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015