Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Alina Trastau


   

Nume: Alina Trastau

Adresa: Leandrului nr.21, ap -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Timisoara

Judet: Timis

Telefon : 07222756XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Comanda facuta pe situl nostru ghicice.ro in data de 22.07.2019, am sunt de comfirmare iar raspunsul a fost "Sigur ca da"!. Am trimis coletul in data de 23.07.2019, iar in data de 24.07.2019 a fost contactata de catre curier, raspunsul dinsei ca il v-a ridica de la sediul Fan, vineri in 26 am contactat clienta sa vedem ce ne zice, iar raspunsul a fost "nu am fost in localitate dar am sa ma duc sa vad". Iar luni in 29 dupa verificarea awb-ului coletul era tot in sediul fan, i-am dat un mesaj sa ne spuna daca mai ridica coletul dar nu a mai raspuns. Iar azi in 31.07.2019 am primit returul la sediul firmei.

Adaugat de Roxana Ghisoiu

Magazin online: https://ghicice.ro ( User: roxana.ghisoiu )Esti Alina Trastau si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://ghicice.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015