Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Nastasoi Marius Ionut


   

Nume: Nastasoi Marius Ionut

Adresa: Bld.Bucovina bl.45 sc A ap-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Gura Humorului

Judet: Suceava

Telefon : 07556076XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Comanda este facuta prin Marketplaceemag, unde firma noastra are listate produse. In data de 10. 07.2019 clientul a finalizat comanda, iar noi totusi sunam pentru comfirmare si trimitere de comanda. In urma telefonului de comfirmare clientul si-a exprimat ca sigur doreste comanda, am trimis iar a doua zi cind curierul l-a contactat a spus ca v-a ridica de la sediul Fan Courier comanda. Bineinteles ca dupa 4 zile l-am contactat din nou deoarece nu isi ridica-se comanda, iar el zice ca nu l-a contactat nimeni :). Pe spusele lui am facut sesizare la Fan Courier, dar totusi nu si-a ridicat comanda. In data 19.07.2019 a fost returnat clientul.

Adaugat de Roxana Ghisoiu

Magazin online: https://ghicice.ro ( User: roxana.ghisoiu )Esti Nastasoi Marius Ionut si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://ghicice.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015