Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - TOADER IONUT


Nume: TOADER IONUT

Adresa: Aleea caminului nr1 bl b1 scara-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: FOCSANI

Judet: Vrancea

Telefon : 07240080XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Client total neserios ! Comanda un buton portbagaj pe o adresa concreta din Focsani , a doua zi il suna curierul, clientul nu preia coletul si spune ca -l ridica personal de la sediu Fan . La telefon spunea ca a doua zi coletul a ajuns tarziu deja, si ca nu l-a sunat nimeni si astepta raspuns de la curier(nu stiu pe ce daca nici nu a fost sunat ) dupa care spune ca nu-i din Focsani , e de la tara (sau macar asa se comporta, desi a dat adresa lui din oras) si nici nu are pe nimeni in Focsani sa trimita dupa colet , dar s-ar putea sa ridice el candva. Intr-un minut a mintit de 4-5 ori . CLIENT DE INCREDERE !

Adaugat de Opel Specialist

Magazin online: www.piesespecialist.ro ( User: Opelspecialist )Esti TOADER IONUT si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.piesespecialist.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015