Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - CAMELIA POPESCU


Nume: CAMELIA POPESCU

Adresa: STR. mircea cel batran 1-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: constanta

Judet: Constanta

Telefon : 07235441XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: A comandat un produs, a confirmat, dar cand a ajuns curierul a refuzat plata. A doua zi s-a intamplat la fel si apoi ne-am trezit cu coletul returnat. Am contactat-o, dar a dat vina pe curier. I-am cerut sa achite cu cardul comanda pe site-ul nostru, nu a dorit sa achite nici comanda, dar nici trasnportul dus intors pt coletul refuzat. Clar o neserioasa!!

Adaugat de Adina Ade

Magazin online: https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks ( User: Ralucap )Esti CAMELIA POPESCU si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015