Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - BLANARU STEFAN


Nume: BLANARU STEFAN

Adresa: Intrarea Sulfinei -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Magurele

Judet: Ilfov

Telefon : 07572362XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: A comandat piese, a preluat coletul cu un breloc cadou la masina , dupa 2 zile iarasi a comandat 2 piese dar la curier a spus ca nu stie de ce expeditie este vorba si ca nu o doreste. Noi cand l-am sunat a spus ca sa-nteles cu curierul si ii va livra coletul mai tarziu . A doua oara nea respins apelul . Om neserios fara coloana vertebrala !

Adaugat de Opel Specialist

Magazin online: www.piesespecialist.ro ( User: Opelspecialist )Esti BLANARU STEFAN si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.piesespecialist.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015