Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - DANILA TEODOR


   

Nume: DANILA TEODOR

Adresa: Strada Barsei, nr.6, Bl.H4, Sc.1, Et.1, ap-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Focsani

Judet: Vrancea

Telefon : 07249308XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Coletul cu produsul comandat, a fost expediat la solicitarea expresa a cumparatorului care acum nu raspunde la telefon, desi telefonul e deschis si suna, primeste mesaje, nu raspunde. Coletul nu a fost ridicat nici dupa doua saptamani de la expediere.

Adaugat de Dan Lucian Popa

Magazin online: www.pomi-exotici.ro ( User: cyberneticus )Esti DANILA TEODOR si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.pomi-exotici.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015