Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Marian jipa


Nume: Marian jipa

Adresa: str. Primaverii 29b-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: tulcea

Judet: Tulcea

Telefon : 07552769XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: A comandat un produs, a cerut sa ii fie livrat neaparat vineri dar cand a ajuns curierul nu L-a gasit la adresa. S-a incercat livrarea apoi 3 zile la rand, luni marti si miercuri dar nu a mai raspuns la telefon nici curierului si nici noua.

Adaugat de Adina Ade

Magazin online: https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks ( User: Ralucap )Esti Marian jipa si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015