Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - DUMITRACHE ION MARIUS


   

Nume: DUMITRACHE ION MARIUS

Adresa: Str. Drumul Urletei Nr.8-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Banesti (Campina)

Judet: Prahova

Telefon : 07511945XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Cumparatorul a solicitat telefonic 3 kituri portabile cu laptop si imprimanta. Nu s-a prezentat la sediul Fan curier Campina timp de 7 zile pentru a ridica coletul cu ramburs 1375 lei. Este un client problema, cunoscut de toate firmele de curierat din Campina, ca nu ridica produsele comandate prin curier. Se lauda ca e patron si are fabrica de pavele (dale de beton).

Adaugat de Dan Lucian Popa

Magazin online: www.pomi-exotici.ro ( User: cyberneticus )Esti DUMITRACHE ION MARIUS si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.pomi-exotici.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015