Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - BARBULESCU BIANCA


   
   

Nume: BARBULESCU BIANCA

Adresa: SAT DRAGANU, CO. VALEA MA-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: VALEA MARE

Judet: Vilcea

Telefon : 07402222XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: A comandat o rama foto de pe eMag Marketplace pe care ulterior a refuzat sa o mai primeasca. Paguba consta in contravaloarea transportului tur-retur aprox 90 ron ( deoarece s-au facturat 60 km suplimentari ).Sper ca asfel de clienti sa DISPARA din mediul online.

Adaugat de mihai tivrisi

Magazin online: www.printcreative.ro ( User: tivprintcreative )Esti BARBULESCU BIANCA si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.printcreative.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015