Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Ana maria gurau


Nume: Ana maria gurau

Adresa: aleea 1 iuni-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: focsani

Judet: Vrancea

Telefon : 07738231XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: A comandat un costum de baie si apoi nu a raspuns curierului la telefon. Am luat legatura cu ea si mi-a zis ca de duce personal la sediul Urgent Cargus sa ridice coletul dar nu s-a dus si apoi nici nu mi-a mai raspuns la telefon.

Adaugat de Adina Ade

Magazin online: https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks ( User: Ralucap )Esti Ana maria gurau si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015