Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Ciurus Radu / ITDATA TELECOM SRL


   

Nume: Ciurus Radu / ITDATA TELECOM SRL

Adresa: Str. Primaverii, Nr.6/-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Cluj

Judet: Cluj

Telefon : 07459978XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clientul a comandat prin PayPal un serviciu pe care la achitat, pe urma a solicitat rambursarea sumei achitate prin transfer bancar . Dupa ce sa efectuat transferul bancar, a deschis contestatie pe PayPal si a mai recuperat inca odata suma platita .

Adaugat de DANUT FLAVIUS

Magazin online: https://toxic-host.ro ( User: AlphaZT )Esti Ciurus Radu / ITDATA TELECOM SRL si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://toxic-host.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015