Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

    Esti aici: Clienti Neseriosi : Tepari

Tepe, Tepari si metode de combatere


Multi zic ca Teapa a fost inventata, perfectionata si reinventata in Romania. Romanii sunt foarte inventivi si intodeauna gasesc metode noi sa dea tepe. Online sau in viata de zi cu zi, romanul care poate nu evita sa pacaleasca pe cel de langa el.

In mediul online, din pacate Romania se afla cu mult in urma tarilor din Vest. In SUA si celelalte tari din Europa platile la magazinele online se fac cu cardul, in procent de 99%. La noi in Romania, platile pentru cumparaturile online se fac cu cardul in procent de 10%. Restul se fac cu plata Ramburs, comerciantul trimite coletul prin Curierat Rapid si clientul plateste la livrare.

Nu ar fi o problema daca romanul ar fi cinstit, si ar cumpara numai ceea ce-i trebuie si ceea ce poate plati. Dar cum oamenii se distreaza pe seama altora, nu sunt putini cei care fac comenzi online doar de dragul de a le face, fara sa intentioneze sa cumpere produsul comandat.

Comerciantul ambaleaza produsul, il eticheteaza, il trimite prin curierat si surpriza, afla dupa cateva zile si multe drumuri ale curierului ca respectivul nu mai doreste produsul.

Bani pierduti cu comisionul Tur-Retur ar firmei de curierat si produsul blocat mai multe zile.

Multi comanda de la mai multe Magazine Online si ridica coletul de la primul care vine. Altii comanda doar ca sa se distreze, altii dau tepe competitiei.

Exista multe Baze Nationale de date cu Clienti Neseriosi, gen PrevenTel si Biroul de Credit, AntiTepari.ro si Teparul.ro , dar nici o Baza Nationala dedicata clientilor care nu ridica colete.

Cadrul Legal exista, Legea 677/2001 cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal prevede posibilitatea ca datele personale sa fie puse la dispozitia Tertilor fara acordul persoanelor vizate atunci cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului, conform Alin 20 Art C)


        Pagini Utile:
        Inscrie Tepari si Nesimtiti
        Ultimii Tepari Adaugati
        Legal sa publici Tepari?

Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015