Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Exemple de Clienti Problema


Acestea sunt cateva pagini cu exemple din Baza Nationala cu Clienti Problema . Lista completa nu este accesibila publicului larg, ci doar membrilor, din motive de confidentialitate. Scopul acestei liste nu este acela de denigrare sau de acuzare a clientilor problema, ci de prevenire a viitoarelor pagube, prin centralizarea datelor despre clienti problema. Acestia pot comanda online dar vor trebui sa plateasca cu cardul.


refuz-1.png    
91. Tania Andreea din Corabia, Jud. Olt     phoneTelefon: 07611815XX     Detalii
    Descriere: Clienta a comandat produse in valoare de 166 Lei, i s-a facut coletul si i s-a trimis cu Fan Courier. Ajuns la destinatie, clienta a refuzat coletul iar eu am fost instiintat de curier. Am sunat la Sediul Fan si mi s-a spus ca a fost refuzat coletul, dupa care am sunat clienta si am intrebat de ce a refuzat coletul, mi s-a spus ca a fost plecata din oras si nu a avut acoperire la telefon, ceea ce nu se inregistreaza ca si Refuz Primire de catre curier ci ca si "Comanda nepreluata" pe motiv ca, clienta nu a fost gasita la locul stabilit pentru livrare. Am solicitat curierului sa faca o livrare a doua zi, pe motivul ca se va receptiona coletul de catre clienta (confirmare telefonica cu clienta). In momentul livrarii, coletul a fost refuzat pentru a 2-a oara fara motiv. Incercarea de a suna clienta pe un nr de telefon a esuat deoarece ne-a fost blocat numarul, urmand ca sunand-o de pe un alt nr de telefon, sa raspunda iar dupa ce ne-am prezentat ca fiind magazinul X, ne-a inchis telefonul si nu l-a blocat si pe acesta. De aceea va rugam sa nu trimiteti colete catre acest client pentru ca va pierde timpul si va creeaza paguba fata de transport!

 Adaugat de Silviu Razvan            Magazin Online: slabestesanatos.eu

    Colet neridicat verificabil pe FanCourier.ro       Nr AWB: 2138771260001

 Paguba in valoare de 30 Lei


92. Lingurar Paula din Toplita, Jud. Harghita     phoneTelefon: 07417873XX     Detalii
    Descriere: A refuzat coletul cu ceasul comandat fara motiv. De fapt, "doamna" a sustinut ca a facut comanda pentru altcineva care nu mai poate fi contactat.

 Adaugat de Bodor Timea            Magazin Online: www.topceas.ro

    Colet neridicat verificabil pe FanCourier.ro       Nr AWB: 2135728590001

 Paguba in valoare de 60 Lei


Pagina 1  Pagina 2  Pagina 3  Pagina 4  Pagina 5  Pagina 6  Pagina 7  Pagina 8  Pagina 9  Pagina 10  
Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015