Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

    Esti aici: Clienti Neseriosi : Reclamatii

Reclamatii, Sesizari si Petitii


In Baza Nationala cu reclamatii impotriva clientilor neseriosi, se pot adauga reclamatii usor si gratuit. Atat pentru cei care comanda online si nu ridica coletul ramburs, cat si pentru cei care platesc cu cecuri fara acoperire, sau nu platesc datoriile contractuale .

Spre deosebire de alte site-uri unde se pot depune sesizari si reclamatii, Baza Nationala cu Clienti Neseriosi este verificata si utilizata de mii de membri, magazine online si firme din Romania, care verifica istoricul negativ al clientilor .

Scopul nostru nu este sa transmitem reclamatiile organelor de stat care de obicei le depoziteaza in dosare prafuite, scopul nostru este sa luptam activ impotriva teparilor si neseriosilor din Romania .

Bineinteles, verificam continutul transmis prin reclamatii si ne rezervam dreptul de a le respinge pe cele care sunt mincinoase, false sau denaturate. Nu permitem abuzuri prin serviciul nostru si nu dam voie persoanelor care vor doar sa faca rau sa utilizeze Baza Nationala cu Clienti Neseriosi .

Reclamatiile adaugate pot fi editate sau sterse de catre Magazinele Online care le-au adaugat. Ele sunt disponibile doar membrilor, publicul larg nu are access la acestea. Exista o lista cu ultimele 50 reclamatii, cu scopul de a dovedi scepticilor ca serviciul Baza Nationala cu Clienti Neseriosi este folosit si util.

Orice firma sau Magazin Online care doreste sa devina Membru, poate utiliza formularul de Creare Cont si va fi aprobata dupa o verificare prealabila.

Pentru a adauga Reclamatii in Baza Nationala cu Clienti Neseriosi, firmele si Magazinele Online membre sunt obligate sa respecte Legea nr. 677/2001 cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal, adaugand o Clauza in Termenii si Conditiile Magazinului prin care clientul isi da consimtamantul pentru publicarea datelor sale, in cazul in care nu ridica coletul

Orice nerespectare a obligatie de mai sus, atrage avertizarea Membrului respectiv si in caz de continuare a nerespectarii, suspendarea contului


        Pagini Utile:
        Adauga Reclamatii
        Ultimile Reclamatii Adaugate
        Legal sa faci Reclamatii?

Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015