Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - CORNELIU DRAGOMIR


   

Nume: CORNELIU DRAGOMIR

Adresa: Str. Verdi Giuseppe Nr. 6a sc. B Ap.-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Timisoara

Judet: Timis

Telefon : 07362794XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: A comandat o camasa Hugo Boss de pe anunturile mele olx. Cand a ajuns comanda in Timisoara i-a spus curierului ca vine el sa ridice de la sediul Fan. Bineinteles ca nu s-a sinchisit sa ridice, nu mi-a raspuns la mai multe mesaje si nici la telefon. Sa fim bine intelesi, nu a facut retur, pur si simplu Fan mi-a returnat pentru ca el nu s-a sinchisit sa ridice coletul. Asa o sa ajungem sa cerem toti banii in avans, din cauza unor neseriosi ca DRAGOMIR CORNELIU.

Adaugat de Traian Parvu

Magazin online: https://www.olx.ro/oferte/user/7eJg/ ( User: traian.parvu@gmail.com )Esti CORNELIU DRAGOMIR si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://www.olx.ro/oferte/user/7eJg/ folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015