Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - David Ioana


Nume: David Ioana

Adresa: Strada Alexandru Valescu nr 5, Bloc J14, Scara E, Apr -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Pitesti

Judet: Arges

Telefon : 07470649XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Destinatara a reclamat ca macheta trimisa nu avea tren de aterizare. Macheta a fost verificata inainte de trimitere si era ok. I-a fost trimisa alta macheta. Inapoi ea a trimis macheta stricata fara ambalajul complet si fara rotile de la trenul stanga de aterizare, stricata probabil de copil... Clienta de evitat!

Adaugat de Machete Avioane

Magazin online: www.www.macheteavioane.ro ( User: MacheteAvioaneRO )Esti David Ioana si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.www.macheteavioane.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015