Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Dorinel Marian Vladu


   

Nume: Dorinel Marian Vladu

Adresa: Str. Principala nr. 1?-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Beciu

Judet: Teleorman

Telefon : 07854312XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: + 40 km exteriori. Am cautat sa trimitem cat mai convenabil pentru client, ce este drept nu a ajuns coletul a doua zi, vina curierului. Totusi clientul a confirmat in seara trimiterii ca-l va ridica, specificandu-i sa raspunda la telefon cand il cauta domnul de la curier, raspunzand de fel foarte greu (la cateva ore). Acesta a refuzat coletul si am fost nevoiti sa platim noi taxele de expediere tur-retur (aprox 40 lei).

Adaugat de Special Alese

Magazin online: www.specialalese.ro ( User: Specialalese.ro )Esti Dorinel Marian Vladu si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.specialalese.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015