Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Corina Avram


Nume: Corina Avram

Adresa: Aleea Iezerului bloc 135 etaj 7 ap -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Ploiești

Judet: Prahova

Telefon : 07676694XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clienta a comandat o statuie de rasina! In prima zi nu a raspuns la telefon curierului. A doua zi a spus ca nu este in oras si roaga alta persoana sa preia coletul. Zilele urmatoare nu a mai raspuns la telefon. A 6-a zi a raspuns la telefon specificand ca nu mai doreste coletul! Ne-a creat o paguba pentru transport tur-retur de 44 lei!

Adaugat de Special Alese

Magazin online: www.specialalese.ro ( User: Specialalese.ro )Esti Corina Avram si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.specialalese.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015