Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Cintean Daniel - Blondu de la Timisoara


Nume: Cintean Daniel - Blondu de la Timisoara

Adresa: str. Vasile Loichitaa nr. 1-3 sc. D, ap. -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Timisoara

Judet: Timis

Telefon : 0770 680XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Blondu de la Timisoara, manelistul locuieste intr-un apartament din Timisoara pe care agentia noastra il administreaza. Momentan, acest apartament a fost vandut altui proprietar. Blondu insista ca el a platit 2 luni de garantie fostului proprietar, lucru neadevarat. Ca urmare, nu mai vrea sa isi achite ultima luna de chirie. Pe noul proprietar nu il intereseaza, logic. Fostul proprietar ma acuza pe mine ca nu am fost atenta si acum am 300 euro in minus in buzunar. Cat timp a locuit acolo si-a platit mereu chiria chiar daca de multe ori cu 1-2 luni intarziere, fiind plecat la cantari. Dar, acum,la urma, a rasturnat sistarul, cum se spune.

Adaugat de Nicoleta Pop

Magazin online: www.cartier-rhm.ro ( User: Agentia Imobiliara CARTIER-RHM Timisoara )Esti Cintean Daniel - Blondu de la Timisoara si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.cartier-rhm.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015