Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Mihaila Mariana


Nume: Mihaila Mariana

Adresa: Calea CombinatuluI nr 4-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Crevedia

Judet: Dimbovita

Telefon : 07512367XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Colet returnat cu motivul : Am gasit gasit intr-un magazin intre timp si nu am mai avut nevoie de coletul dumneavoastra. Coletul nostru s-a livrat in 24 de ore de la data si ora comenzii. A fost produsa o paguba de 80 lei magazinului http://www.startdecor.ro care a constat in costul curierului cu km suplimentari pana la crevedia.

Adaugat de Adrian Moga

Magazin online: http://www.startdecor.ro ( User: startdecor )Esti Mihaila Mariana si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online http://www.startdecor.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015