Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Soica Mioara / Soica Valentin


   

Nume: Soica Mioara / Soica Valentin

Adresa: Strada princilala nr.9-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Filipestii de Padure

Judet: Prahova

Telefon : 07411150XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clienta nu a ridicat coletul. Comanda a fost confirmata telefonic, inainte de a expedia coletul. Livrarea s-a incercat 3 zile la rand, fara succes. A treia oara a fost dupa o noua discutie atat cu nepotul doamnei Soica, cat si cu baiatul. Baiatul ba raspunde, ba nu raspunde la telefon, comunica prin sms, etc. O totala lipsa de respect si responsabilitate. Paguba consta in valoarea costurilor de transport tur retur, in valoare de 30 lei."

Adaugat de Giorgiana Petre

Magazin online: www.cevadulce.tm.ro ( User: Ceva Dulce )Esti Soica Mioara / Soica Valentin si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.cevadulce.tm.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015