Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

    Esti aici: Clienti Neseriosi : Lista Neagra

Lista neagra


Baza Nationala Clienti Neseriosi va pune la dispozitie Lista neagra cu teparii care nu ridica coletele ramburs, care dau tepe la inchirieri imobiliare si care nu platesc contractele.

Se poate cauta in Lista Neagra automat sau manual orice persoana fizica sau juridica si vor fi afisate toate reclamatiile care exista pentru acea persoana.

Magazinele Online verifica clientii noi sa se asigure ca acestia nu au dat tepe altor magazine online neridicand coletul. Daca au dat tepe, au fost adaugati pe lista neagra. Desigur, se intampla uneori ca cineva sa nu poata ridica un colet cu plata ramburs fara sa fie vina lui si in cazul acesta se poate intelege cu magazinul online sa nu fie adaugat aici. Dar cand cineva are 20 de colete neridicate, mai vreti sa-i trimiteti colete ramburs? Lista neagra afiseaza toate reclamatiile pe care cineva le are, indeferent ca sunt una sau 10.

Agentiile Imobiliare verifica persoanele care vin sa solicite chirie, pentru ca nu vor sa aiba de aface cu chiriasi care au distrus apartamentele inchiriate in trecut, sau care au furat obiecte importante din interior. S-au intamplat cazuri cand a fot furata si centrala termica. Persoanele de acest gen pot fi adaugate pe lista neagra si refuzate.

Firmele de inchirieri auto de asemenea verifica lista neagra cu persoane care nu au returnat masina la timp, sau care au plecat cu ea de tot.

Lista neagra nu obliga nici o firma sa refuze clientii. Are doar scop informativ si de rating, cu alte cuvinte fiecare decide pe cont propriu daca sa accepte un client sau nu, bazat pe mai multi factori, inclusiv pe reclamatiile prezente aici

Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015