Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Intrebari Frecvente


Acestea sunt cele mai frecvente intrebari. Daca problema ta nu este rezolvata aici, te rugam Contacteaza-ne

   Intrebari generale

1. De ce este necesara inscrierea?
2. Cat dureaza aprobarea unui cont?
3. Nu am primit emailul de confirmare la crearea contului. Cat dureaza pana-l primesc?
4. Vindeti sau inchiriati adresele de email ale clientilor neseriosi?
5. Este legala publicarea datelor clientilor neseriosi?
6. Cine este responsabil de corectitudinea si validitatea informatiilor?
7. Cineva a declarat despre mine ca nu am ridicat o comanda, si nu este adevarat, ce pot sa fac?
8. Operator de date personale
9. Politica de securitate
10. Raporteaza abuz


Q. De ce este necesara inscrierea?

A. Pentru ca rapoartele despre clientii tai neseriosi sa fie asociate cu contul tau, sa le poti usor edita sau modifica ulterior daca este nevoie


Q. Cat dureaza aprobarea unui cont?

A. Conturile sunt aprobate automat, singurul lucru necesar este folosirea unei adrese de email valide unde sa fie trimis un cod de confirmare, pentru a ne asigura ca cel care face contul este proprietarul adresei de email care va fi asociata cu contul


Q. Nu am primit emailul de confirmare la crearea contului. Cat dureaza pana-l primesc?

A. Emailul de confirmare ar trebui sa fie primit in cateva secunde, dar uneori poate dura cateva minute. Daca dupa 10 sau mai multe minute emailul inca nu a sosit, este o probabilitate mare sa-l fi scris gresit sau sa fie in folderul de Spam.


Q. Vindeti sau inchiriati datele clientilor neseriosi?

A. Nu, nu vindem si nu inchiriem datele clientilor neseriosi.


Q. Este legala aceasta baza de date?

A. Da este 100% Legala. Articolul 30 din Constitutia Romaniei, Spune: (1) "Libertatea de exprimare a gāndurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare īn public, sunt inviolabile."

Cu alte cuvinte, oricine a fost pacalit in vreun mod de o persoana fizica sau juridica are dreptul de a se exprima si de a face public acest lucru.

De asemenea, Legea nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal spune: Art. 5. " (1) Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile mentionate la art. 7 alin. (1), art. 8 si 10, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare."

Magazinele Online trebuie sa adauge in Termenii si Conditiile de pe site-ul lor, pe langa Politica de refunduri, livrare, etc, si faptul ca daca Clientul nu ridica coletul, isi da consimtamantul ca datele sale sa fie publicate in Baza Nationala a Clientilor Neseriosi.

Un client poate cumpara de la un Magazin doar daca accepta Termenii si Conditiile acestuia. Daca nu este de acord cu oricare din termenii si conditiile magazinului, are dreptul sa nu cumpere.

Informatiile de pe acest site sunt protejate de dreptul la libera exprimare, garantat de constitutia Romaniei. Oricine a fost pacalit de cineva are dreptul sa-si exprime parerea si sa faca public acest lucru, prin mijloace vorbite sau scrise, inclusiv pe Internet si inclusiv pe site-ul nostru. Oricine a fost pacalit are dreptul constitutional la libera exprimare, si are dreptul sa intre pe site-ul nostru si sa scrie cine, cum si in ce fel l-a pacalit. Astfel el face publice aceste informatii tuturor celor care sunt interesati. Nu este nimic ilegal.


Q. Cine este responsabil de corectitudinea si validitatea informatiilor?

A. Utilizatorii care inscriu date si modul in care au fost pacaliti sunt singurii responsabili pentru corectitudinea si validitatea acestor informatii. ClientiNeseriosi.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nici un fel de omisiuni, nepotriviri, sau incorectitudini in aceste informatii. Pentru orice informatie mincinoasa sau falsa, utilizatorul care a postat-o este 100% responsabil si poate fi dat in judecata de cei care au de suferit in urma acestor declaratii, ClientiNeseriosi.ro este doar platforma prin care utilizatorii isi pot face publice opiniile si nu este in nici un fel responsabil pentru acuratetea si veridicitatea informatiilor.


Q. Cineva a declarat despre mine ca nu am ridicat o comanda, si nu este adevarat, ce pot sa fac?

A. Daca cineva a declarat despre dvs ca nu ati ridicat o comanda, si acest lucru este fals, puteti sa dati in judecata aceea persoana. Respectiva persoana poate posta despre Dvs pe orice mediu public inclusiv pe Facebook sau Blogger acele informatii, si site-urile respective nu pot fi trase la raspundere pentru continutul postat de utilizatori. Puteti da in judecata persoana care le-a postat, si apoi puteti sa ne contactati la sectiunea Raportare Abuz, si noi vom sterge imediat declaratiile mincinoase.


Q. Operator de date cu caracter personal

A. Magazinele Online sunt operatori de date cu caracter personal. ClientiNeseriosi este un tert caruia datele ii sunt puse la dispozitie, fara a fi necesar acordul explicit al clientilor, deoarece acest lucru este necesar pentru executarea contractului conform Legii 677/2001 Alieneat 20 Art C) .
Cu alte cuvinte exista situatii in care nu este nevoie ca Clientul sa isi dea acordul explicit, de exemplu datele sale personale sunt puse la dispozitia firmei de curierat pentru trimiterea comenzii fara ca clientul sa isi dea acordul explicit verbal sau in scris pentru acest lucru.
ClientiNeseriosi.ro nu poate notitica persoanele ale caror date sunt introduse despre prelucrarea acestor date, deoarece clientii magazinelor online nu se prezinta cu document de identitate, iar datele introduse pot fi gresite, incomplete sau inexistente.

Q. Politica de securitate

A. Datele sunt stocate pe un server intr-un centru de hosting bine pus la punct, sunt securizate si encriptate.


Q. Raporteaza abuz

A. Daca cineva declarat ceva fals despre dvs, contactati-ne folosind formularul de contact si in cel mai scurt timp vom verifica declaratia si vom sterge datele, daca e cazulDaca ai nevoie de suport, te rugam sa ne contactezi.
Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015